Home > Netherlands > Annen
Annen Information Technology and Services Reviews

Allebedrijvenin

(1 reviews)
Google Map of Noordelijk Halfrond 18, Annen, 2801 DE, Netherlands
Added: 5 year ago | Views: 1271
Allebedrijvenin Jouw lokale bedrijvenportaal, vind hier alle bedrijven in Nederland!

Related keywords:stadsportaal bedrijven onlinebedrijvenportaalbedrijfsadressentelefoonnummers bedrijvenstadsportal


Industry: Information Technology and Services
Founded: 2004
www.allebedrijvenin.nl
Phone: 340 364 7040

Noordelijk Halfrond 18
Annen, 2801 DE

Netherlands

Write a Review

Allebedrijvenin Reviews

The reviews expressed on these websites are solely those of their respective authors and do not necessarily reflect the views, nor are they endorsed by companies-reviews, and its licensors do not guarantee the accuracy of, and are in no way responsible for any content on these websites.
David Bartenstei
Netherlands
IP: **.***.**.239

5 year ago
Dit is een zeer dubieus bedrijf waar talloze negatieve reviews en verhalen over te vinden zijn op het internet. Mijn eigen ervaring is minstens net zo negatief. Allebedrijvenin verschilt niet erg veel van de meeste online aquisitie bureaus, maar lijkt door haar professioneler opgezette website en widgets in eerst instantie wat beter dan de rest. Maar hun tactieken om mensen geld af te troggelen zijn erg sluw en bevinden zich in een schemerig gebied tussen wat wettelijk toegestaan is en wat moreel gezien echt niet door de beugel kan. De tarieven voor hun diensten die ik voorbij heb zien komen schommelen losjes tussen de 300 en de 500 euro, maar (in ieder geval tot en met 2013) leverde het veel van hun klanten weinig tot niks op om hier gebruik van te maken.
Ik wil iedereen oproepen niet met dit bedrijf in zee te gaan, en als u dat wel gedaan hebt, meteen per aangetekende brief op te zeggen. Om te voorkomen dat meer voornamelijk kleine ondernemers hier in trappen vraag ik bovendien alle gedupeerden hun website niet meer te bezoeken. Wanneer het echt nodig is raad ik u aan hun site te zoeken via duckduckgo.com waardoor uw zoekopdracht naar hen niet geindexeerd wordt en we hun zogenaamde populariteit op het net op die manier misschien terug kunnen dringen naar een wat realistischer percentage. Tot slot wil ik nog even vermelden dat ik erg veel gelezen en gehoord heb over gedupeerden die weigerden om de onrechtmatige facturen en aanmaningen te voldoen en daar veel succes mee schijnen te hebben gehad omdat Allebedrijvenin naar verluidt ook graag mensen overbluft. Wellicht schuilt hierin een tip voor anderen.

Netherlands Information Technology and Services - Recent Activity

UwBoeking.com - Online Reservingssysteem voor uw eigen website. Reviews

Wij maken reeds sinds 2012 gebruik van het Reserveringssysteem van UwBoeking.com, het werkt echt prima en er worden nog regelmatig updates gedaan.Echt een aanra...

IPNED B.V. Reviews

Good company, They do good job, they deliver services as promise.

Parkingware B.V. Reviews

Het Parkingware systeem is geen consistent systeem, kent veel uitval en de service is erg slecht. heb er 1,5 jaar mee gewerkt maar uiteindelijk besloten er mee ...