Home > Netherlands > North Holland > Huizen N-H

Zaanzon.nl

(2 reviews)
Google Map of Industrieweg 37, Huizen N-H, 1521NE, Netherlands
Added: 7 year ago | Views: 2234
Zaanzon.nl Zonnepanelen kopen en vergelijken. Zaanzon.nl heeft de beste keus, kwaliteit en prijs!Founded: 2009
www.zaanzon.nl

Industrieweg 37
Huizen N-H, North Holland 1521NE

Netherlands

Write a Review

Zaanzon.nl Reviews

The reviews expressed on these websites are solely those of their respective authors and do not necessarily reflect the views, nor are they endorsed by companies-reviews, and its licensors do not guarantee the accuracy of, and are in no way responsible for any content on these websites.
Peter
Netherlands
IP: **.***.***.26

5 year ago
Bij mij zijn ook zonnepanelen geplaatst van het type Solar Frontier met SolarEdge optimizers Helaas gingen bij mij ook een paar keer optimizers kapot. Het type P405 voor de dunne film panelen waarbij 2 zonnepanelen worden gekoppeld op 1 optimizer blijkt in de praktijk met SF 170 dunne film panelen die op mijn oostkant liggen niet altijd betrouwbaar.

Gelukkig controleert Zaanzon SolarEdge installaties op afstand en heeft mij al twee keer gemaild dat er een optimizer niet meer functioneerde.

Deze zijn keurig door Zaanzon vervangen en op afspraak. Bovendien is er een rapport naar SolarEdge gegaan over deze problematiek. De oorzaak ligt in een te hoge opstartspanning van de panelen bij koud weer en een felle zon. Als dan ook de panelen nog koud zijn kan kennelijk de optimizer het loodje leggen.

Verder werkt mijn installatie prima! Met name mijn LG 300 zonnepanelen die op het zuiden liggen leveren prestaties ver boven verwachting

shike
Netherlands
IP: ***.***.***.96

5 year ago
Eind 2014 zonnepanelen gekocht en laten installeren door Zaanzon. Gekozen voor duurdere panelen en omvormer door de minder gunstige ligging van mijn dak(oosten). Levering en installatie ging prima maar direct bleek een aantal panelen het niet goed te doen.

Door het vervangen van een optimizer werkten twee defecte panelen weer. Iedere twee panelen zijn gekoppeld voor een optimizer om het optimale vermogen te leveren.. Twee andere panelen gaven de helft van het vermogen dat ze kunnen leveren. Volgens Zaanzon lag dit aan de schoorsteen die naast de panelen staat. Mijn argument dat de ook als de panelen in volle zon zitten ze toch de helft van het vermogen leveren werd weggewuifd. Anderhalf jaar ben ik met Zaanzon in de weer geweest met Zaanzon om de panelen goed werkend te krijgen. Argumenten als de installatie levert toch voldoende vermogen en het is maar een klein percentage van de totale installatie.

Uiteindelijk ben ik zelf naar de fabrikant van de installatie gestapt om te vragen waarom deze panelen op de helft van de vermogen werkten ook in de volle zon.
Uit een uitgebreide analyse was het antwoord dat de optimizer niet optimaal functioneerde.

Door dit antwoord kon Zaanzon het niet meer afschuiven op de schaduw van de schoorsteen. Na het vervangen van de optimizer werkt de installatie nu 100%.
Niet dankzij de deskundigheid en hulp van Zaanzon.

Na de reparatie niets meer van Zaanzon vernomen. Het heeft me op ongeveer 60 euro aan opbrengst gekost. Op de levensduur van de installatie zou dit vele honderden euro's aan opbrengst hebben gescheeld.

Als ik zelf niet naar de fabrikant was gestapt had ik nu nog een defecte installatie gehad.

Het afschuiven van de verantwoordelijkheid, mails niet beantwoorden niet terugbellen maken dat mijn ervaring met Zaanzon niet positief is. Hoeveel defecte installaties zullen ze af hebben geleverd.

North Holland - Recent Activity

VakantieVeilingen Reviews

Stay away from Vakantieveilingen!Money gonne and no trip or holliday! weeks of Emails and not 1 reply!SCAM ALLERT! vakantieveilingen wegblijven!Blijf aub uit de...

IPNED B.V. Reviews

Good company, They do good job, they deliver services as promise.

Ken Communic8 Reviews

Zeer positieve ervaring met KC8, snel, ambitieus en goede service. Weinig bedrijven die deze kwaliteit nog kunnen leveren. Ons bedrijf heeft een integrale bedri...